• 15 miliona za udruženja koja se bave socio-humanitarnim radom

  Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija, je održala svoju drugu sednicu 21. marta 2024. godine i utvrdila Konačnu listu vrednovanja i rangiranja predloga programa udruženja koja se bave socio-humanitarnim aktivnostima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  15 miliona za udruženja koja se bave socio-humanitarnim radom
  Foto: IN Medija

  Za te namene iz opštinskog budžeta je izdvojeno 14.971. 000,00 dinara.

  Najviše novca 9.250.000,00 dinara dobilo je i ovog puta udruženje „4+1“ za projekat „Pomoć u kući za odrasla i stara lica”.

  Opštinsko udruženje penzionera dobilo je 1.030.000,00 dok je za Međuopštinsku organizaciju slepih i slobovidih Inđija – Stara Pazova izdvojeno milion dinara.

  Savezu udruženja boraca narodnooslobodilačkih ratova opštine Inđija je dodeljeno 650 hiljada dinara koliko i udruženju invalida boraca i veterana „Srpski ratnik“.

  Nešto manje novca, 600 hiljada dinara, dodeljeno je ženskom romskom centru „Srem“ dok je opštinskoj organizaciji invalida rada dodeljeno 570 hiljada dinara.

  Udruženju tumača za lica oštećenog sluha dodeljeno je 550 hiljada dinara.

  Opštinska komisija podržala je projekat  “Naša budućnost i budućnost naše dece zavisi od nas samih” udruženja Krajišnika Inđija sa 350 hiljada dinara. Najmanje novca dodeljeno je udruženju za pomoć deci ometenu u razvoju “Moj svet” odnosno 100 hiljada dinara.

  Listu sa dobitnicima ali i udruženjima kojima nije odobren projekat možete pogledati OVDE.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]