• Sve vesti

  Lidl u Srbiji povukao sa tržišta keks zbog mogućeg prisustva metalnih opiljaka

  Državni inspektorat Hrvatske je danas, zbog mogućeg prisustva čestica metala, sa tržišta ove zemlje povukao keks Sonday Farmers Cookies koji na tržište stavlja Lidl Hrvatska. Dve vrste keksa istog proizvođača – holandske kompanije Banketbakkerij Merba B.V – koji u promet stavlja Lidl Srbije, povučen je pre nekoliko dana i sa tržišta Srbije. Razlog je isti – moguće prisustvo metalnih opiljaka.

  VOICE: Kako je stvarana medijska mreža za dezinformisanje javnosti

  Regulatorno telo za elektronsko medije izdalo je dozvolu za pokretanje nove radio stanice u Novom Sadu. Ime je poznato – baš kao i urednička politika – NS uživo. Na frekvenciji sa koje je više od dve decenije program emitovao Delta radio, sada će se čuti program NS uživo, čiji je izdavač Hashtag Digital Media Group.

  Nestorović i Pavić napustili Pokret „Mi glas iz naroda“

  Pokret „MI – Glas iz naroda“ saopštio je na svoj sajtu da je u toku procesa preobražaja pokreta „došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, da su i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić u utorak demonstrativno napustili Pokret „MI – Glas iz naroda“.

 • „Blade Runner“ postaje serija

  Franšiza „Blade Runner“ dobiće još jedan nastavak na koji nećemo morati da čekamo toliko kao na prvi nastavak.

 • Do 25. februara pojačana kontrola autobusa i kamiona na drumovima

  U toku je akcija pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači autobusa i teretnih vozila. Akciju sprovodi saobraćajna policija Ministarstva unutrašnjih poslova koja traje do nedelje 25. februara.

  Hotel Jugoslavija na prodaju za 3,17 milijardi dinara

  Beogradski hotel „Jugoslavija“, građevinsko zemljište na kom se nalazi, imovina i bista Aleksandra Zarina su oglašeni na prodaju u okviru stečajnog postupka kompanije „Danube Riverside“.

  Demoliran park Vašarište u koji je uloženo 100 hiljada evra

  Park Vašarište u Inđiji na čiju je rekonstrukciju i opremanje potrošeno 8 godina i 11,5 miliona dinara nakon 2 godine je ruiniran. Dečiji mobilijar je postavljen jula 2023. godine i on je takođe uništen. Uništene kante za smeće, ukradena klupa, pokidan kandelaber koji je još uvek pod naponom i polomljen tobogan slika je koju iza sebe ostavljaju građani Inđije u parku Vašarište.