• 25. „Dunavske čarolije“ poslednjeg vikenda avgusta

  Manifestacija 25. Dunavske čarolije održaće se i ove godine u Čortanovcima od 30. avgusta do 1. septembra u organizaciji PK “Železničar” Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  25. „Dunavske čarolije“ poslednjeg vikenda avgusta

  Dunavske čarolije prvi put su organizovane 1999. godine u 25. godina postojanja razvijale su se te sada sadrže brojne sportske discipline i aktivnosti kao što su trčanje, biciklizam, orijentiring, skokovi u vodu, pešačenje samo su deo programa manifestacije namenjene, pre svega, ljubiteljima sporta i prirode.

  Ove godine manifestacija se održava poslednjeg vikenda avgusta od petka 30. avgusta do nedelje 1. septembra

  Manifestacija počinje obeležavanjem četvrt veka postojanja otvaranjem izložbe od 18 sati a nastavlja se šumskim “Pub kvizom” , nakon toga od 21 sat organizatori pripremaju iznenađženje za učesnike i posetioce.

  Drugi dan manifestacije počinje od 8 sati i završava se koncertom “Njuški” od 21 sat, drugi dan je centralni dan manifestacije jer obiluje takmičarskim disciplinama.

  U program drugog dana za sada je izvesno održavanje biciklističke trke “Caprilo cross country”, Čorta trejl 5. Kolo Vojvođanske trekking lige, pešačka tura “Čortanovačka rivijera”, planinarske trke, slikarske radionice i dosta manjih aktivnosti za mlade.
  Drugog dana biće održan i turnir u odbojci na pseku.

  Završnog dana najavljen je turnir u badmintonu dok samu ceremoniju zatvaranja 25. Dunavskih čarolija organizatori za sada drže u tajnosti.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]