• Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sutra u Inđiji

  Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u ponedljak 20. Novembra u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u terminu od 16 do 19 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sutra u Inđiji

  Da bi se zadovoljile osnovne dnevne potrebe stanovništva u Vojvodini, neophodno je oko 300 jedinica krvi.Crveni krst Inđija u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akaciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u ponedljak 20. Novembra u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u terminu od 16 do 19 sati.

  Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvoine i Crvenog krsta Inđije podsećaju da je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban davalac krvi. Redovnom akcijiom dobrovoljnog davalaštva 20. novembra inđinčani mogu dati svoj doprinos i još jednom opravdati titulu “najhumanija opština”.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]