Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sutra u Inđiji

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u ponedljak 20. Novembra u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u terminu od 16 do 19 sati.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sutra u Inđiji

Da bi se zadovoljile osnovne dnevne potrebe stanovništva u Vojvodini, neophodno je oko 300 jedinica krvi.Crveni krst Inđija u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akaciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji u ponedljak 20. Novembra u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u terminu od 16 do 19 sati.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvoine i Crvenog krsta Inđije podsećaju da je u Srbiji svakih 100 sekundi potreban davalac krvi. Redovnom akcijiom dobrovoljnog davalaštva 20. novembra inđinčani mogu dati svoj doprinos i još jednom opravdati titulu “najhumanija opština”.

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.