• Ana Brnabić: Hvala opoziciji koja je došla na dijalog

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sa tog mesta truditi da se nastavi dijalog sa opozicijom, navodeći da vlast pokazuje da je nacionalni interes Srbije na prvom mestu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ana Brnabić: Hvala opoziciji koja je došla na dijalog
  Foto: 021.rs

  -Treba da probamo da napravimo konsenzus bez obzira na političke razlike. Teški su dani, usred smo oluje, vetrovi sa raznih strana udaraju u Srbiju – rekla je Brnabić na TV Pinik, naglasivši da je potrebna unutrašnja stabilnost u najširem mogućem spektru.

  Ona je rekla da joj nije cilj da ocrni celu opoziciju i zahvalila onima koji su došli na dijalog i bili spremni da se dogovore, jer se tako, istakla je, smanjuje tenzija u društvu.

  Zahvalila je i doskorašnjem predsedniku Narodne stranke i nekadašnjem predsedniku Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuku Jeremiću što se ponudio da pomogne oko rezolucije o genocidu u Srebrenici, iako se, kako je rekla, razlikuju u milion političkih pitanja.

  Govoreći o usvajanju izmene zakona o lokalnim izborima, ona je navela da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao na vladajuće stranke da se napravi kompromis sa opozicijom, da se usvoji sve što se može usvojiti.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]