• Bebac: Ministarka za brigu o porodici da ne ugrožava žensko zdravlje i slobode žena

  „Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju ne bi smelo biti mesto populizma i jeftinih obećanja“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bebac: Ministarka za brigu o porodici da ne ugrožava žensko zdravlje i slobode žena
  Foto: 021.rs

  Roditeljski portal Bebac iz Novog Sada oštro je danas kritikovao ministarku za brigu o porodici i demografiju Milicu Đurđević Stamenkovsk zbog izjava kojima se sugeriše oduzimanje sloboda ženama i ugrožavanje ženskog zdravlja.

  Izjava ministarke da želi povećati broj stanovnika Srbije za 700.000 do narednog popisa, nas je zabrinula jer odiše odsustvom realnosti i pokazuje neupućnost u demografsku situaciju Srbije. Borba za  veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića, a svako i najmanje koketiranje sa oduzimanjem sloboda i ugrožavanjem ženskog zdravlje radi povećanja nataliteta najstrožije ćemo osuditi. – naveo je Bebac u saopštenju za javnost.

  Dodali su da Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju ne bi smelo biti “mesto populizma, jeftinih obećanja i loše skovanih propisa jer svaka reč, svaka tačka zakona i svako obećanje ima dalekosežne posledice na porodice u našoj zemlji”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]