• Beška: Jedini ponuđač dobio poslove vredne 365 hiljada evra od JP „Inđija put“

  Firmi iz Beške dodeljena u istom danu dva ugovora od 365 hiljada evra ukupne vrednosti za asfaltiranje i čišćenje atmosfeskih odvoda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beška: Jedini ponuđač dobio poslove vredne 365 hiljada evra od JP „Inđija put“
  Foto: IN Medija

  JP „Inđija put“ dodelio je dva ugovora od ukupne vrenosti 365.107 evra sa PDV firmi „Uređenje“ iz Beške za poslove na održavanju različitih vrsta završnih slojeva i radove na održavanju objekta atmosfeske kanalizacije.

  Vlasnik kompanije “Uređenje” iz Beške je Goran Svirčević, dok je njegov rođeni brat Dejan, jedan od rukovodilaca preduzeća Sremput AD iz Rume.

  Naše istraživanje pokazuje da “Uređenje” dobija poslove nakon raspisanih javnih nabavki. Na javnoj nabavki za “održavanje objakata atmosfeske kanalizacija” kao jedini ponuđač Svirčeviću je iz budžeta dodeljen ugovor vredan 14.037.000 dinara sa PDV. U obrazloženju dodele ugovora stoji da je ova firma dala najbolju cenu I da će radove izvoditi samostalno. Ugovor je dodeljen 13. maja ove godine.

  Istog dana Svirčevićeva firma dobila je ugovor od istog preduzeća od 29 miliona dinara sa PDV za usluge održavanje pešačkih staza, parking, autobuskih stajališta i ostalih raznih vrsta platoa.

  Procenjena vrednost nabavke JP “Inđija puta” navedena je 25 miliona. I na ovom javnom nadmetanju firma “Uređenje” iz Beške pojavila se kao jedini ponuđač.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija