Beška: Napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež

Jovanović kaže da stalno živi u strahu jer ne zna kada će ga ponovo napasti.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Beška: Napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež
Đorđe Jovanović Jež

Večeras, 0ko 17 sati,  je u Beški napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež, saznaje IN Medija. On nam je potvrdio da napadi na njega traju već godinama.

U poslednjih pet godina poljoprivrednik iz Beške, Đorđe Jovanović prijavljuje napade policiji ali, kako kaže, policija ne reaguje jer nema svedoka.

Prijavim napad policiji, dam imena napadača i onda me pitaju da li imam svedoka. Kažem da nemam i oni samo poruče da će obavestiti tužioca. Na tome se završava čitava priča. – kaže za IN Medija Jovanović.

On navodi da mu napadači, inače braća,  duguju novac a da mu prete i preko poznanika. Jovanović kaže da stalno živi u strahu jer ne zna kada će ga ponovo napasti.

Napadaju mene, moju ženu a hoće i njivu da mi uzmu. Prijavljivao sam ih više puta policija ali očigledno da policija nema sluha za njih.Jedan od njih je zaposlen na farmi kod Marijana Rističevića. Večeras sam krenuo u gvožđaru i srećom sam video auto u kom su bili ta braća. Malo je falilo da me pregaze. Kao što sam rekao, imena napadača su poznata i policiji. – objašnjava Jovanović.

Naš sagovornik kaže da braća pričaju po selu da u automobilu nose macolu namenjenu njemu, da su pretili da će mu izlomiti ruke i noge kada ga vide.

 

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Vodovod demantuje navode Gorana Ješića

JKP Vodovod I kanalizacija demantovao je u svom saopštenju navode nekadašnjeg predsednikaOpštine Inđija Gorana Ješića da se u Inđiji nije kontrolisao kvalitet vode u poslednjh pet godina. Ukazujući na propuste vlasti, Ješić je, na tribini koaicije „Srbija protiv nasilja“, izneo podatak da inđinčani piju nezdravu vodu a da ih vlast o tome ne obaveštava.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Ne ćuti Kulturni centar, ćuti Ružica Jovanović

Iako se sama javila za reč na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta i ponudila da njen rad bude proveren u ličnom razgovoru na bilo koju temu o radu ove Ustanove, Ružica Jovanović je svoju reč pogazila nakon tri dana računajući i vikend.