• Beška: Napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež

  Jovanović kaže da stalno živi u strahu jer ne zna kada će ga ponovo napasti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beška: Napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež
  Đorđe Jovanović Jež

  Večeras, 0ko 17 sati,  je u Beški napadnut poljoprivrednik Đorđe Jovanović Jež, saznaje IN Medija. On nam je potvrdio da napadi na njega traju već godinama.

  U poslednjih pet godina poljoprivrednik iz Beške, Đorđe Jovanović prijavljuje napade policiji ali, kako kaže, policija ne reaguje jer nema svedoka.

  Prijavim napad policiji, dam imena napadača i onda me pitaju da li imam svedoka. Kažem da nemam i oni samo poruče da će obavestiti tužioca. Na tome se završava čitava priča. – kaže za IN Medija Jovanović.

  On navodi da mu napadači, inače braća,  duguju novac a da mu prete i preko poznanika. Jovanović kaže da stalno živi u strahu jer ne zna kada će ga ponovo napasti.

  Napadaju mene, moju ženu a hoće i njivu da mi uzmu. Prijavljivao sam ih više puta policija ali očigledno da policija nema sluha za njih.Jedan od njih je zaposlen na farmi kod Marijana Rističevića. Večeras sam krenuo u gvožđaru i srećom sam video auto u kom su bili ta braća. Malo je falilo da me pregaze. Kao što sam rekao, imena napadača su poznata i policiji. – objašnjava Jovanović.

  Naš sagovornik kaže da braća pričaju po selu da u automobilu nose macolu namenjenu njemu, da su pretili da će mu izlomiti ruke i noge kada ga vide.

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija