• Beška: Neće vo ni za živu glavu u svačiji stomak

  Izvori bliski beščanskom SNS „demantovali su“ navode IN Medija da je u Beški, na proslavi ove stranke pečen vo. Uprkos snimku i novinaru IN Medija koji je na treneu video do duše damo skelet životinje, izvori tvrde da je ustvari gostima služena pečena krava na ražnju. Prvobitni plan lokalnog SNS da goste posluži pečenim volom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beška: Neće vo ni za živu glavu u svačiji stomak

  Izvori bliski beščanskom SNS „demantovali su“ navode IN Medija da je u Beški, na proslavi ove stranke pečen vo. Uprkos snimku i novinaru IN Medija koji je na treneu video do duše damo skelet životinje, izvori tvrde da je ustvari gostima služena pečena krava na ražnju.

  Prvobitni plan lokalnog SNS da goste posluži pečenim volom pao je u vodu onog trenutka kada je vo trebao biti postavljen na ražanj, majstor koji je zadužen za pečenje vola saopštio je organizatorima da vola nije moguće peći na ražnju jer mu je odsečena glava.

  Opšta pometnja nastala je kada se vest proširila duž slavljeničke šatre te je krenula opšta potraga za rezervnim volom.

  -Predsednik mesne zajednice je bio besan, sve je siktao. Svi su trčali, telefonirali nebi li našli novog vola, deo članstva dao se u potragu za glavom vola, drugi su tražili krivca ko je obezglavio posluženje a ostatak se pitao šta će biti sa mesom koje se neće peći na ražnju i da li će biti podeljeno. – kaže svedok neobičnog događaja.

  Priču potvrđuju i beščani koji su bili pozivani u pomoć da se pridruže u hitnoj potrazi novog vola ali i oni do kojih je vest došla brzinom svetlosti.

  -Kakve bitke za oslobođenje, da ste videli tu vojničku poslušnost da se pošto po to nađe vo, u najmanju ruku bi milili danekom život zavisi od toga. – smeju se beščani dok opisuju paniku u redovima domaćina.

  Izvor tvrdi da je kontaktirano svako obližnje selo, domaćin i stočar da pronese vest da je hitno potreban „vo statista na ražnju“.

  Zamena je pronađena u Krčedinu, nije vo ali može da posluži. Iz Krčedina pod nož, na ražanj pa u stomake gostiju stigla je krava.

  Sudeći prema brzini kojom je životinja pojedena gosti nisu imali zamerku a ni primedbu na meso. Tokom dana sa ražnja je nestao i skelet čiju sudbinu zajedno sa obezglavljenim volom izvor IN Medija nije saznao.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija