• Biram borbu za Inđiju: Preispitajte svoje pogubne odluke koje pogađaju građane, ne optužujte ih za svoju nesposobnost

  Koalicija „Biram borbu za Inđiju“ saopštila je da su loše procene, nestručnost i nesposobnost nadležnih uticale na pad kvaliteta života građana Inđije. Voda je neophodna svima, ne krivite građane za svoje loše procene, poručili su iz ove koalicije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Biram borbu za Inđiju: Preispitajte svoje pogubne odluke koje pogađaju građane, ne optužujte ih za svoju nesposobnost

  Rešavanje problema kvaliteta pijaće vode i vodosnabdevanja u Inđiji je obećanje na osnovu kog je SNS pre 8 godina došao na vlast, obećavali su da građani neće imati problem sa vodom. Ispostavilo se 8 godina kasnije da nisu sposobni da obećanje održe i problem reše.

  Osim što problem vodosnabdevanja nije rešen dugoročno vlast neme ni kratkoročan plan ili prelazno rešenje – postavljanje cisterni. 

  Građani Inđije i njenih naseljenih mesta suočeni su sa sve većim problemom, već u prvim toplijim danima potpuno je jasno da vlast nije sposobna za rešavanje problema oko vode.

  Dovedeni smo do toga da oni koji vode ovaj grad umesto da „otkopava bunare“ oni ih zakopavaju. Izdavanjem mnogobrojnih dozvola za gradnju stambenih zgrada vlast nije vodila računa o infrastrukturi koja bi podržala urbanističko širenje, sada je problem voda a neće dugo vremena proći priključiće se i problem sa električnom energijom, kanalizacijom i parkingom. Trpeće svi i koji podržavaju ovu vlast i koji podržavaju druge opcije ali I oni koji nisu glasali. Ovo je pitanje svih pitanja, tiče se svih građana Inđije, kao odgovor nadležnih građani su optuženi da je njihova krivica nestašica vode.

  Ovaj problem je za iste nerešiv jer se gleda interes a ne rešavanje istoga za sve naše građane i pokazuje se da ćemo imati jako teške dane ispred nas a   problem će se rešavati tako što će se optuziti gradjani Indjije.

  Koalicija Biram borbu za Indjiju i nas predstavnik u novom sazivu će učiniti sve da se ovo stavi kao prioritet izmedju svih ostalih i nadje rešenje u što kraćem roku, opravdamo poverenje gradjana koji su nas izabrali i samim tim svim ostalim građanima naše Opštine.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika