• „Biram borbu za Inđiju“: SNS i njihovi koalicioni partneri zloupotrebljavaju javne resurse u svrhu lične promocije

  Koalicija “Biram borbu za Inđiju” oglasila se saopštenjem povodom objava na društvenim mrežama Opština Inđija u kojima se promoviše vladajuća stranka i koalicioni partneri okupljeni oko nje. Promovišući svoju koaliciju sa Srpskom strankom Zavetnici, SPS, SRS, SDPS i Narodna seljačka stranka na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Inđija. Ovim potezom SNS I njeni koalicioni partneri promovisali su funkcionersku kampanju i manipulaciju javnim mnenjem.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Biram borbu za Inđiju“: SNS i njihovi koalicioni partneri zloupotrebljavaju javne resurse u svrhu lične promocije
  Foto: Printscreen

  -Opštinski čelnici na čelu sa Vladimir Gakom umesto da služe građanima, pretvorili su se u marketinške stručnjake svoje stranke, koristeći društvene mreže ne za transparentnu komunikaciju i rešavanje problema, već za agresivnu promociju i manipulaciju javnim mnjenjem.- navodi se u saopštenju.

  Foto: Printscreen

  „Biram borbu za Inđiju“ ističu da umesto da se koalicija okupljena oko SNS bavi suštinskim pitanjima opštine Inđija oni „troše resurse na lažne profile i botove kako bi stvorili privid podrške. Ovo je flagrantno zloupotrebljavanje javnih sredstava i nepoštovanje demokratskih principa. Zahtevamo od vlasti da prestanu sa ovom praksom i počnu da se bave stvarnim potrebama građana a ne stranačkim promocijama.“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika