• Brnabić o kol centru u Novom Sadu: Da, i?

  Predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a kaže da ne vidi problem u tome što SNS ima kol centar na Novosadskom sajmu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Brnabić o kol centru u Novom Sadu: Da, i?
  Foto: 021.rs

  Novosadska policija stigla je ispred Sajma, nakon što su predstavnici opozicije prijavili da se na toj lokaciji nalazi kol centar SNS-a, prenosi 021.rs.

  Brnabić se ubrzo oglasila na društvenoj mreži Iks i potvrdila ove navode.

  Da, i? Imamo pozivni centar. Imamo članove koji, na dan izbora, pozivaju druge članove i simpatizere, članove porodice, komšije i prijatelje da ih zamolimo da izađu na izbore i glasaju. Imamo stranku koja ima jaku infrastrukturu i koja je dobro organizovana. U čemu je problem? Očigledno u tome što, umesto da sede u svojim pozivnim centrima i rade, oni sede u našim i čude se zašto stranke imaju pozivne centre. Verovali ili ne, neki od lidera opozicije sede u jednom našem pozivnom centru u Beogradu već tri sata i ne deluje kao da imaju bilo šta drugo pametnije da rade. – poručila je Brnabić.

   

  Inače, kod Novosadskog sajma su tri vozila interventne policije i jedna patrola. Niko od njih ne izlazi iz automobila, samo stoje.

   Došli su ubrzo nakon što su ih pozvali predstavnici opozicije.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina