• Članovima pokreta GrađanIN nije dozvoljeno plivanje za Časni krst

  Manifestacija plivanje za Časni krst održana je 7. put ove godine na jezeru Jarkovci, na kojoj nije bilo dozvoljeno učešće opozicionim aktivistima tvrde iz pokreta GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Članovima pokreta GrađanIN nije dozvoljeno plivanje za Časni krst

  Članovima pokreta GrađanIN Božidaru Sudžumu, Miroslavu Lukaču i Milošu Zirojeviću nije dozvoljeno učešće na manifestaciji plivanje za Časni krst koja je održana danas na jezeru Jarkovci, tvrde iz ovog pokreta.

  Prijava za učešće na manifestaciji plivanja za Časni krst otvorena je 11. januara od 10 sati, prema tvrdnjama lokalne samouprave za sat vremena broj učesnika je popunjen kroz onlajn prijavljivanje.

  Broj učesnika je ograničen na 50, jer prema rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka nije moguće obezbediti medicinsku pomoć za više učesnika „ukoliko ne daj Bože dođe do nečega, u jezeru u kom bi bilo 200 ljudi ne bi bilo moguće pružiti medicinsku pomoć“, obrazložio je on.

  Rešeni da učestvuju u pomenutoj manifestaciji članoivi pokreta GrađanIN prijavili su se odmah objavljivanja linka ka prijavama.

  -Prijavio sam se oko 10:30 tog dana, pre mene se prijavio Miroslav Lukač. Videli smo ubrzo objavu da se u rekordnom roku prijavio propisani broj učesnika. Niko nam nije javio da smo ili nismo proišli. Pouzdano znamo od ostalih koji su se prijavljivali a da nisu ušli u izbor, da im je javljeno da nisu prošli. Nas trojcu su zanemarili, jednostavno nam nisu dali informaciju. – kazao je za IN Medija član pokreta GrađanIN Miloš Zirojević.

  Zitrojević naglašava da je prijava prihvaćena o čemu je obavešten automatskom porukom, i da za to ima dokaz kao i njegove kolege te da „izgovor“ organizatora ne može biti da prijava nije stigla do sistema.

  Šef Kabineta predsednika opštine Inđija Nemanja Milojević nije želeo da za IN Medija komentariše navode članova pokreta GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]