• Čortanovčani najavili skup ispred Ministarstva građevinarstva 6. februara

  Čortanovčani najavili skup ispred Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u utorak 6. februara od 10 sati gde će zajedno sa aktivistima pokreta „Kreni promeni“ dočekati rezultate podnesene peticije za povratak železničke stanice tom selu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čortanovčani najavili skup ispred Ministarstva građevinarstva 6. februara
  Foto: Živan Pašić

  Meštani Čortanovaca koji su organizovali sakupljanje potpisa za povratak železničke stanice tom selu, najavili su održavanje konferencije za novinare ispred Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u utorak 6. februara od 10 sati. U organizaciji konferencije, na dan odluke o podnetoj peticiji, meštanima se priključio i pokret „Kren promeni“ uz pomoć kog je i prikupljana onlajn peticija.

  Pokret „Кreni-Promeni“ koji je i omogućio potpisivanje onlajn peticije sa pokretačima peticije organizuje konferenciju za štampu ispred Ministarstva građevinsrstva, saobrađaja i infrastrukture na dan isteka roka za odgovor na peticiju, najavljeno je na Fejsbuk stranici „Čortanovci – železnička stanica“

  Oni napominju da će na konferenciji govoriti četvoro meštana Čortanovaca i pozivaju stanovnike ovog sela da u što većem broju dođu 6. februara isperd resornog ministarstva.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo