• Crveni krst: Deficit svih krvnih grupa, poziv građanima Inđije da daju krv

  Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja. Potrebne su sve krvne grupe.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Crveni krst: Deficit svih krvnih grupa, poziv građanima Inđije da daju krv

  Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst Inđija organizuju prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji. U ovom trenutku potrebne su sve krvne grupe.

  Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće održana u Domu zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u četvrtak 11. januara od 8 do 11 sati. Nakon proteklih praznika reserve krvi svedene sun a minimum te je neophodno prikupljanje jedinica krvi svih krvnih grupa.

  -Koja god da je vaša nekome je baš ona neophodna kao jedini lek koji ni zlatom ne može da se plati. A samo Vi, najhumaniji među humanima, poklanjate ovaj lek dajući krv dobrovoljno. četvrtak, 11. januar, od 8 do 11 časova, prva ovogodišnja akcija davanja krvi. Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst Inđija će biti tamo. Hoćete li i vi moći? – poručuju iz Crvenog krsta Inđija.

  U januaru dobrovoljne davaoce krvi očekuju još 3 redovne akcije davalaštva i to 15. 22 i 28 januara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]