• Dan škole „dr Đorđe Natošević“ obeležava se javnim časom na trgu kod Pošte

  Sutra obeležavanje 27 godina od osnivanja srednje škole „dr Đorđe Natošević“ javnim časom na Trgu kod Pošte.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dan škole „dr Đorđe Natošević“ obeležava se javnim časom na trgu kod Pošte
  Foto: IN Medija

  Srednja škola “dr Đorđe Natošević” obeležiće 27 godina postojanja javnim časom u petak 24. maja od 9 do 11 sati na trgu kod Pošte .

  Program je zamišljen u vidu promocije obrazovnih profila ove škole.  Smerovi kuvar, frizer, modni krojač , ekonomski tehničar, komercijalista i turistički tehničar biće na raspolaganju zainteresovanim građanima I budućim učenicima kako bi ih kroz razgovor upoznali sa znanjima i veštinama koje su učenici stekli kroz obrazovni profil u kojem se školuju.

  Srednja škola ’’ Dr Đorđe Natošević ’’ osnovana je 1997. godine kao stručna škola. Osnovana je sa ciljem da obezbedi kadar za tadašnje potrebe privrede Inđije.

  Nalazi se u samom centru grada, u zgradi koju koristi zajedno sa Gimnazijom. Kada je osnovana, škola je brojala 331 učenika u 9 odeljenja i 35 nastavnika.

  Danas ova škola koja broji blizu 500 učenika, 21 odeljenje i preko 70 zaposlenih, a ono što je ističe je poštovanje individualnih sposobnosti i različitosti i učešće u velikom broju projekata, u saradnji sa socijalnim partnerima i lokalnom zajednicom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija