• Danas i sutra prskanje komaraca u Inđiji, preparati opasni za pčele

  Tokom narednih 48 sati na teritoriji opštine Inđija akcija prskanja komaraca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Danas i sutra prskanje komaraca u Inđiji, preparati opasni za pčele

  Lokalna samouprava saopštila je da će se u četvrtak i petak u večernjim satima vršiti tretiranje odraslih formi komaraca na celoj teritoriji opštine Inđija.

  U saopštenju se ističe da su preparati toksični za pčele tako da je neophodno zatvoriti košnice ili ih premestiti minimum 5 kilometara od zone tretiranja.

  Podsetimo da je Opština Inđija dodelila  Ugovor vredan 10 miliona dinara grupi ponuđača za hemijsko tretiranje komaraca avio aplikacijom i sa zemlje (ulično) po svim naseljima  na teritoriji opštine Inđija.

  Ugovor je dodeljen grupi popnuđača Cinklonizacija logistika DOO Novi Sad, Cinklonizacija AD Novi Sad, Cinklonizacija AVIATION DOO Novi Sad i Sani Eco Vita DOO Lazarevac.

  Sredstva za javnu nabavku obezbeđena su iz budžeta opštine Inđija za 2024. godinu. U javnom pozivu naznačeno je da ugovor važi 4 meseca počevši od 11. juna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Od večeras restrikcije vode i u Krčedinu

  Nadležni iz JKP Vodovod i kanalizacija najavili su restrikciju vode u naseljenom mestu Krčedin. Vodosnabdevanje će biti prekinuto od ponoći do šest sati ujutru počevši od […]