• Deca to mogu sama

  Ovaj humanitarni gest od svih pozvanih privrednika koji posluju u inđijskoj opštini podržali su samo “Žuti dragstori”, dok na samoj humanitarnoj akciji osim učenika i njihovih profesora nije prisustvovao niko od lokalne vlasti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Deca to mogu sama

   

  Na humanitarnom turniru koji su organizovali učenici srednje škole “dr Đorđe Natošević” iz Inđije sakupljeno je 45.000 dinara. Učenici Andera Dobrijević, Vladimir Petrović i Branislav Bandin osmislili su i organizovali ovaj humanitarni turnir. Pozvu učenika da pomognu akciju od inđijskih privrednika odazvalo se samo “ZAM Žuti dragstor”

  Učenike četvrtih razreda srednje škole “dr Đorđe Natošević” na organizaciju humanitarnog turnira pokrenula je priča o devojčici iz Inđije kojoj su potrebna sredstva za dalje lečenje i teška finansijska situacija njene porodice.

  Za problem devojčice iz Inđije kojoj je neophodan novac za lečenje učenici četvrtih razreda srednje škole „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije čuli su preko učeničkog parlamenta. Nakon lociranja problema učenici su ponudili rešenje.

  Organizovanjem humanitarng turnira u malom fudbalu sakupljeno je 45.000 dinara a pozivu organizatora odazvali su se svi učenici i profesori škole “dr Đorđe Natošević”.

  Ovaj humanitarni gest, od svih pozvanih privrednika koji posluju u inđijskoj opštini, podržali su samo “Žuti dragstori”, dok na samoj humanitarnoj akciji osim učenika i njihovih profesora nije prisustvovao niko od lokalne vlasti.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija