• Dečaci RFC Inđija osvojili drugo mesto na republičkom takmičenju

  Na tradicionalnom turniru Lige budućih šampiona koja se održao na Zlatiboru od 24. do 26. maja dečaci iz RFC Inđija osvojili su drugo mesto na republičkom takmičenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dečaci RFC Inđija osvojili drugo mesto na republičkom takmičenju
  Foto: Privatna arhiva

  Dečaci iz RFC Inđija, rođeni 2016. godine, ostvarili izuzetan uspeh na republičkom takmičenju održanom na Zlatiboru, osvojivši drugo mesto.

  Tim su činili Jovan Perić, Vuk Joksimović, Uroš Milojević, Mihajlo Majstorović, Sergej Zagorac, Uroš Stojančić, Ognjen Mrkela, Dario Kotur, Marko Božić i Dušan Kuzmanović, koji su pokazali neverovatnu posvećenost, timski duh i sportski talenat.

  -Posebno želimo da zahvalimo našim trenerima Bojanu Hemunu, Slobodanu Vasiću i Filipu Paliću i Nikoli Katiću na njihovom predanom radu, stručnom vođenju i motivaciji koju su pružali našem timu. Njihov trud i znanje su bili ključni za postizanje ovog uspeha. Takođe, upućujemo veliku zahvalnost svim roditeljima i navijačima koji su bili uz nas, bodrili naš tim i pružali podršku tokom takmičenja. Dečaci iz RFC Inđija osvojili srebro na republičkom takmičenju.- saopštili su roditelji dečaka.

  Čestitamo našim dečacima i njihovim trenerima na sjajnom rezultatu i želimo im još mnogo sportskih uspeha u budućnosti, zaključuju roditelji.

  Pokrovitelj odvog takmičenja je Sportski savez Srbije. Na dodeli pehara i medalja pored SSS prisutni su bili Ivica Iliev, Davor Štefanek, Goran Marinković.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]