• Deset nagrada za decu Inđije na svetskom takmičenju „BrainOBrain“

  Na međunarodnom takmičenju u mentalnoj aritmetici u kome je učestvovalo 21.000 dece iz 80 zemalja sveta deca iz Inđije su osvojila 10 nagrada. Jedanaesto po redu međunarodno BrainOBrain takmičenje u mentalnoj aritmetici je i ove godine realizovano onlajn. Srbiju sun a ovom takmičenju pored brojnih gradova i opština predstavljala i deca iz Inđije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Deset nagrada za decu Inđije na svetskom takmičenju „BrainOBrain“

  Brainobrain program pomaže deci da otkriju svoje potencijale i da, uz sticanje zdravih radnih navika, podstaknu u sebi kreativnost, osećaj odgovornosti za sebe i želju za napredovanjem

  Na ovogodišnjem takmičenju iz Srbije učestvovalo je 80 polaznika, deca su prilikiom takmičenja dobijala 4 minuta da reše set pitanja.

  Takmičenje ima za cilj lični napredak kroz svakodnevno vežbanje, rad i disciplinu. Naš cilj je da deci ukažemo na činjenicu da je najznačajnije takmičiti se sa samim sobom u cilju postizanja najboljih rezultata, u skladu sa svojim potencijalima – rekla je za IN Medija edukator BranOBrain Inđija Ivana Nikić.

  Onja je istakla da je ponosna na decu i rezultate koji su postigli na ovom takmičenju

  -Želim da pohvalim sve koji su osvojili nagrade a to su Aleksa Kuga, Dragan Pašić, Nikola Belić, Marija Jovanović, Vuk Ljiljak, Vaska Bukorović, Damjana Tijanić, Stefan Milić, Vuk I Tara Joksimović – ističe Nikić.

  Ona napominje da su roditelji dece isfinansirali kotizacije za takmičenje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]