• Đumić (FK Železničar): Sulejmani još uvek nije zvanično igrač Želje kako su naveli mediji

  Miralem Sulejmani, nekadašnji reprezentativac Srbije još uvek nije novi član inđijskog Železničara, kako su naveli mediji u Srbiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đumić (FK Železničar): Sulejmani još uvek nije zvanično igrač Želje kako su naveli mediji

  Sekretar FK “Železničara” potvrdio je za IN Medija da Sulejmani trenira zajedno sa fudbalerima Želje ali da još uvek nije zvanično igrač inđijskog kluba.

  Prelazni rok je polovinom februara, postoje velike šanse da nekadašnji reprezentativac ostane u klubu ali to još uvek nije završena stvar. Hajde da sačekamo sa takvom informacijom. – objašnjava Đumić.

  On navodi da je čitava priča plasirana u medije tako što je neko od sportskih novinara video Sujejmanijevo ime u registraciji Fudbalskog saveza Srbije i iz OFS Inđija.

  Njegova poslednja adresa bila je u Švajcarskoj I zbog tehničkih stvari, odnosno zbog toga da bih ukoliko odluči da ostane u Železničara, što pre završio neophodnu dokumentaciju, ja sam njegovo ime upisao u registar. Ni sliku nisam stavio ali eto, neko je od novinara video to i umesto da je kontaktirao FK Železničar, on je odlučio da napiše tekst koji su kasnije mnogi mediji preuzeli– kaže Igor Đumić.

  Postoji velika šansa da ostane ali ima još neke ponude iz Kazahstana, videćemo. Hajde ipak da sačekamo polovinu februara. – zaključuje Đumić i dodaje da ga niko od novinara medija koji su objavili informaciju da je Sulejmani novi igrač Železničara nije kontaktirao.

  Od jula 2022. Miralem Sulejmani nema klub.

  Prethodno je sedam godina igrao za Jang bojs. 2006. godine odlazi u holandski Herenven.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]