• Đurđević Stamenkovski: Odgovoran čin što su Zavetnici sa onima kojima je Srbija na prvom mestu

  Odgovoran je čin to što su se Zavetnici pridružili „svenacionalnom i državotvornom objedinjavanju svih onih kojima je Srbija na prvom mestu“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đurđević Stamenkovski: Odgovoran čin što su Zavetnici sa onima kojima je Srbija na prvom mestu
  Foto: 021.rs

  To je izjavila predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski.

  Mislim da je to jedan odgovoran čin, a oni slobodno neka napadaju, slobodno neka vređaju. Na kraju krajeva to više govori o njima nego o nama. – rekla je Đurđević Stamenkovski za TV Pink i dodala da bi je oni koji je danas napadaju slavili i hvalili da je izabarala da ide njihovim putem.

  Ona je rekla i da je ponašanje Dragana Đilasa u emisiji „Utisak nedelje“, kada nije želeo da nastavi razgovor do kraja emisije, najbolje reprezentovalo na koji način taj deo opozicije vidi izbore i dijalog.

  To je ukratko – daću vam slobodu mišljenja sve dok se vaše mišljenje podudara sa onim što ja mislim. Dakle, dok mi se dopada ono što govorite, ja ću s vama da razgovaram. – rekla je Đurđević Stamenkovski.

  Ona je dodala i da je manir tog dela opozicije da određuje ko je prava, a ko lažna opozicija, uništio opoziciju na srpskoj političkoj sceni, dodajući da izgleda da je „prava opozicija samo onaj ko misli kao Đilas“.

  Ona je dodala da nikada nije želela da bude deo opozicionog bloka koji su oni ustrojili kao jedini, pravi, legitimni opozicioni blok.

  Zato što sam smatrala da nije reč o opozicionarstvu, već o podrivanju zemlje, o obesmišljavanju opozicionog delovanja. Jer vi ukoliko ste tendenciozni u svemu što radite, ukoliko po svaku cenu tražite prostor za kritiku, a ne prepoznate kada je nešto važno za vašu zemlju da to podržite, bez obzira na to koja stranka to inicirala, to znači da vi nemate dobru nameru. – ocenila je Đurđević Stamenkovski.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija