• DLZ i Verica Marinčić, „IN Medija“: „Istrpeću sve, ali neću ućutati“

  Nenad Kulačin i Marko Vidojković ugostili su urednicu IN Medija u kultnoj emisiji „Dobar loš zao“ sa temom lokalni mediji, pritisci i politička atmosfera pred predstojeće lokalne izbore.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DLZ i Verica Marinčić, „IN Medija“: „Istrpeću sve, ali neću ućutati“
  Foto: Nenad Kulačin

  Nenad Kulačin i Marko Vidojković su u prvom delu emisije sa umerenom dozom podsmeha pozdravili Guzonjinu najavu beogradskih izbora za drugi juni, svim srcem podržali inicijativu opozicije i ProGlas-a da se dođe do iole normalnih izbornih uslova, utvrdili da ne moraš da koristiš Skaj da bi se našao u Skaj prepiskama, a zapitali su se i ko to kompromitujućim fotkama pokušava da smesti budućem visokom državnom funkcioneru Marku Đuriću.

  Gošća je urednica „IN Medija“, nezavisnog inđijskog portala i žrtva višegodišnjeg režimskog nasilja, Verica Marinčić.

  Verica je ispričala do detalja kako je Inđija od simbola demokratije postala simbol naprednjačkog terora, naširoko opisala kako nju, ali i političke neistomišljenke šikanira lokalna vlast, a iznela je i svoje viđenje o predstojećim izborima.

  U Magarećem kutku čeka vas neuobičajeno skandiranje na stadionu „Rajko Mitić“.

  DLZ, jedini podkast na Balkanu pod zaštitom Međunarodnog PEN centra.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]