• Dom zdravlja u Inđiji donacijom dobio defibrilator

  Defibrilator, odnosno aparat koji sašavaju život  u momentu kada dođe do srčanog zastoja odnosno nekontrolisanih kontrakcija srca, dodeljen je i inđijskom Domu zdravlja. Predsednik Izvršnog odbora OTP Banke Srbije, Predrag Mihajlović za Tanjug je rekao vrednost donacije pet miliona dinara, a da je dodeljeno čak 13 defibrilatora u 10 različitih zdravstvenih ustanova širom Srbije. -Mi u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dom zdravlja u Inđiji donacijom dobio defibrilator
  Foto: IN Medija

  Defibrilator, odnosno aparat koji sašavaju život  u momentu kada dođe do srčanog zastoja odnosno nekontrolisanih kontrakcija srca, dodeljen je i inđijskom Domu zdravlja.

  Predsednik Izvršnog odbora OTP Banke Srbije, Predrag Mihajlović za Tanjug je rekao vrednost donacije pet miliona dinara, a da je dodeljeno čak 13 defibrilatora u 10 različitih zdravstvenih ustanova širom Srbije.

  -Mi u Banci smo odlučili da pomognemo zdravstvu, odnosno ambulantama i medicinskim ustanovama u Srbiji kupovinom određenog broja defibrilatora, gde smo praktično učinili jedan korak ka spašavanju ljudskih života. I smatramo da svaka banka ima i tu odgovornost ne samo ka klijentima putem uzimanja depozita i davanja kredita, nego i odgovornost ka društvenoj zajednici, da pomogne svojoj društvenoj zajednici, a u ovom slučaju to jeste spašavanje ljudskih života – rekao je Mihajlović.

  Uručenje defibrilatora upriličeno je u Palati Srbije, a prisustvovali su brojni medicinski stručnjaci i predstavnici zdravstvenih ustanova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]