• Dragojlović: Sistemski problem oko izdavanja sezonskih karata za bazen biće rešen za par dana

  Iako je gradski bazen u Inđiji počeo sa radom 10. juna, pojavili su se problemi sa izdavanjem sezonskih karata čime su nezadovoljni roditelji dece. Sa druge strane sa gradskog bazena objašnjavaju da je nezadovoljstvo opravdano ali da Ustanova Sportski centar ne snosi krivicu takvim razvojem situacije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dragojlović: Sistemski problem oko izdavanja sezonskih karata za bazen biće rešen za par dana
  Foto: IN Medija

  Nezadovoljni roditelji dece koja žele da kupe sezonsku kartu za inđijski bazen obratili su se našem portalu kako bi skrenuli pažnju na činjenicu da iako je kupališna sezona uveliko u toku nije moguće kupiti sezonsku kartu.

  -Nije moguće kupiti sezonsku kartu za bazen iako je on počeo sa radom pre dve nedelje, na šta to liči? Cena ulaznice dnevne je 350 dinara a sezonske 3000. Dnevnu mogu da izdaju a sezonsku ne mogu. Nismo mi milioneri da svakog dana dajemo 350 deci za ulaznicu. I što je još gore, ispostavilo se da iako nema sezonskih karata one su poskupele za 500 dinara. Neljubazno osoblje na ulazu na bazen još viče na decu. Pitam zašto? – navode nezadovolljni roditelji.

  Sezonske karte za gradski bazen u Inđiji trenutno nije moguće kupiti zbog promene firme koja proizvodi kartice i održava softver za izdavanje istih kaže za IN Medija upravnik bazena Miroslav Dragojlović.

  -Firma koja je do ove godine sarađivala sa gradskim bazenom je ugašena i ta informacija je do nas stigla pred samu letnju sezonu. Posle više od 20 godina bili smo prinuđeni da odaberemo novu firmu koja bi radila izrade kartica i uvela potpuno nov i osavremenjen sistem. – kazao je Dragojlović.

  On ističe da će se situacija stabilizovati, prema obećanjima, već naredne nedelje a da je do sada izdato oko 300 sezonskih karata po ceni od 3.500 dinara.

  -Sezonska karta za bazen iznosi 3000 dinara dok je 500 dinara potrebno jednokratno uložiti za izradu propusnice. Jasno je da je za roditelje i to trošak ali situacija je takva da posle dvadeset godina moramo da menjamo sistem. Dodatni problem je što firma koju smo odabrali ne može toliko brzo da uspostavi balans između potreba i izrade. – objasnio je Dragojlović.

  Ove sezone su sredstva uložena u veoma značajnu promenu, buster pumpu, koja je trajala preko 40 godina i sada je zamenjena novom

  Sezona na gradskom bazenu u Inđiji trajaće do prve nedelje septembra.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Letovanje za decu iz socijalno ugroženih porodica

  Grupa od pedesetoro dece iz socijalno ugroženih porodica iz inđijske opštine 25. jula putuje na more u Baošiće, u odmaralište Crvenog krsta Srbije, saopšteno je iz lokalne […]

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]