• Drugi dan potrage za dvogodišnjom devojčicom

  Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Drugi dan potrage za dvogodišnjom devojčicom
  Foto: Screenshot (MUP)

  Kako je navedeno na sajtu pronađime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara. Ona je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

  Od utorka traje potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora na istoku Srbije.

  Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koriste se i helikopteri i dronovi sa termovizijskim kamerama.

  U potragu mogu da se uključe i dobrovoljci u koordinaciji sa policijom.

  Kako javlja Radio-televizija Srbije (RTS), policija i volonteri idu od zgrade do zgrade ne bi li pronašli neki trag, koji će pomoći u potrazi za nestalom Dankom, a provereni su i napušteni objekti.

  Dodaje se da je blokiran pristup prigradskom naselju Banjsko Polje kod Bora, gde je devočica nestala, a da su na prilazu tom mestu postavljeni kontrolni punktovi na kojima policija pregleda vozila.

  Ispituju se sve „bezbednosno interesantne osobe“, koje su ranije imale probleme sa zakonom.

  Policija je prvi put aktivirala sistem „Pronađi me“ (Amber Alert), kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija