• DS Pećinci: Zašto protiv Anite Volčevski nije pokrenut sudski postupak?

  Opštinski odbor Demokratske stranke Pećinci pozdravio je početak radova u predškolskoj ustanovi u Pećincima ali i osudio, kako kažu, “konstantne neistine kojima opštinska uprava i predsednik države, koji se aktivno uključio u dešavanja u opštini Pećinci, dezinformišući javnost”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DS Pećinci: Zašto protiv Anite Volčevski nije pokrenut sudski postupak?
  Opština Pećinci

  Pored toga, demokrate u Pećincima zahtevaju od tužilaštva da objasni zašto protiv direktorice vrtića, Anite Volčevski, nije pokrenut sudski postupak

  Obećali su da će do kraja 2023. godine biti završeni radovi na proširenju vrtića u Obrežu i Pećincima. Nisu ništa uradili. Obećali su da će do kraja 2023. završiti asfaltiranje puta od Brestača do Kupinova. Uradili su samo 700 metara. Obećali su kanalizacionu mrežu u svim naseljima. U nekim selima je projekat stopiran. – kaže se u saopštenju.

  Pećinačke demokrate napominju da od aktuelne ministarske prosvete očekuju da objasni zašto Anita Volčevski nije postupila po nalozima državnih institucija više od godinu dana?

  Očekujemo od tužilaštva da objasni zašto protiv Anite Volčevski nije pokrenut sudski postupak iako je krivična prijava podneta pre godinu i po dana? Isto osuđujemo cene radova i zahtevamo od opštinske uprave da sve bude transparentno. Veoma osuđujemo dalju zloupotrebu dece u političke svrhe, koreografiju sreće i radosti iako su deca svesna teškog života i nemaštine svojih roditelja a posebno pokušaj direktorke da novčano optereti roditelje za osmi mart zbog čega je morala ponovo da reaguje Poverenica za zaštitu ravnopravnosti. – kaže se u saopštenju opštinskog odbora Demokratske stranke u Pećincima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem