• Dveri: Problem vodosnabdevanja je prouzrokovala neplanska gradnja

  Opštinski odbor Dveri Inđija smatra da je za restrikcije vode prethpdnih dana odgovorna lokalna vlast jer je dozvolila neplansku gradnju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dveri: Problem vodosnabdevanja je prouzrokovala neplanska gradnja

  U svom saopštenju Dveri podsećaju da je ,,Inđija sutra” bio slogan Srpske napredne stranke na lokalnim izborima, –Pretpostavljamo sa željom da se glasačima dočara nekakva svetla budućnosti, koje nema, ipak, na vidiku, bar ne u Inđiji. – kaže se u saopštenju i dodaje.

  Neplanska gradnja stambenih zgrada, opteretila je vodovodnu mrežu i sada se cela opština suočava sa insuficijencijom najvažnijeg resursa za život ljudi. Kada u centru Inđije srušite kuću koja je imala jedan priključak vode i na tom mestu sagradite više stotina stanova, jasno je da je to neuporedivo veće opterećenje za mrežu. Istina, i vrućina je, ima preko 35 stepeni skoro svaki dan, ali je Predsednik Opstine tvrdio do skoro da je problem rešen. Više to ne tvrdi, sada i sam priznaje da imamo problem, kao da građanima treba priznanje za to. Potrebno je rešenje,  a ne kukanje i svaljivanje krivice na građane. Postavlja se pitanje da li su građani glasali za ovako neodgovorne funkcionere ili su jednostavno obmanuti praznim pričama i lažnim obećanjima? – kaže se u saopštenju Dveri.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika