• EPS: Dostavili smo sve račune za struju za novembar

  „Elektroprivreda Srbije“ dostavila je i preostalih 150.000 računa „Pošti Srbije“, čime je završena dostava svih računa za novembar, kažu u preduzeću.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EPS: Dostavili smo sve račune za struju za novembar

  Ponavljaju da građani koji nisu dobili račun na kućnu adresu mogu da ostvare popust za redovno plaćanje uplatom iznosa sa oktobarskog računa u roku dospeća koji je produžen do 30. decembra 2023. godine.

  Domaćinstva koja uplate iznos sa računa za oktobar ostvariće popust od pet odsto na ceo iznos novembarskog računa, navode u EPS-u.

  Uplate još nisu moguće na blagajnama EPS-a i na portalu „Uvid u račun“.

   – Uz veliku zahvalnost građanima na razumevanju, naglašavamo da je EPS isporučio sve račune za novembar i na vreme izmiruje sve dospele obaveze. Apelujemo na medije da ne prenose neproverene informacije i na taj način uznemiravaju javnost. Istragu digitalne pretnje vode nadležni državni organi. – navode u preduzeću, aludirajući na jučerašnje pisanje Radio Slobodna Evropa da iza hakerskog napada stoji hakerska grupa „Qilin“, koja traži novac u vidu otkupa kako ne bi u javnost pustila sve podatke kojima ima pristup.

  Vodeći računa o interesu naših potrošača, kupaca električne energije, ali i uzimajući u obzir specifičnost situacije nastavićemo da blagovremeno informišemo javnost. – poručuju u EPS-u.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]