• Panonske terme će se zvati budući Akva park u Inđiji

  Radnici JKP Vodovoda i kanalizacije završili radove na priključenje budućeg Akva parka na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Panonske terme će se zvati budući Akva park u Inđiji

  Panonske terme Inđija, naziv je budućeg akva parka koji se najavljuje godinama unazad.

  Podsetimo da je sredinom 2015. najavljivana izgradnja Akva parka u Inđiji čiji je investitor trebalo da bude kompanija BlackOak Developments.

  Tada je rečeno i da će u Inđiji biti izgrađen akva park po uzoru na one u Dubaiju, a projekat je procenjen na 40 mil EUR.

  Osam godina kasnije, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ponovio je priču o izgradnji akva parka a kao investitora je najavio „čoveka koji ima više hotela i akva parkova u regionu

  Direktor JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljub Trifunović nedavno je izjavio da je firma „Ždrelo“ tražila priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

  Mi smo se potrudili u prethodnom periodu, mada nam vremenski uslovi uopšte nisu odgovarali za tu vrstu radova, ali smo završili njima priključak kako hidranski tako i priključak koji ima treba za budući Akva park ali im je neophodno odmah sada. S obzirom da su oni pristupili bušenju te njihove bušotine koja je procenjena da će biti preko 1000 metara.Takođe, završili smo im i prikljupčak za kanalizaciju. – kazao je Trifunović.

  Inače, firma koja će graditi Akva park u Inđiji je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i osnovana je 18. maja 2006. godine.

  U Srbiji ima četiri ogranka i to MDM Terme u Vrnjačkoj banji, Mlavske terme u Petrovcu  na Mladi i Soko terme u Soko banji. Četvrti ogranak je u Inđiji i naziv mu je   Panonske terme. Delatnost firme „Panonske terme“ koja je upisana u APR su hoteli i sličan smeštaj.

  Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak je ranije govorio da projekat podrazumeva četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena i hotel.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]