• Festival fruškogorskih vina u Inđiji pomeren za jesen

  Prema kalendaru vinskih manifestacija u Srbiji, Inđija je tradicionalno ove godine planirana za organizaciju Festival fruškogorskih vina 2024. tokom juna meseca. Međutim ovaj festival je pomeren za jesen ili iduću godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Festival fruškogorskih vina u Inđiji pomeren za jesen

  Sedmi Festival fruškogorskih vina nije održan tokom juna kako to tradicija ali i kalnedar manifestacija ovog tipa predviđa. Prema rečima dosadašnjih organizatora Udruženje “Vina Inđije” ove godine je festival pomeren za jesen sa mogućnošću da se odloži i za sledeću godinu.

  Na žalost iz tehničkih i organizacionih razloga,omiljena manifestacija inđinčana pomerena je za najverovatnije jesen. Razlog tome je što je naše Udruženje u procedure predavanja festival Turističkoj organizaciji Opštine Inđija. Turistička organizacija je uvek i bila partner festivala tako da se ništa neće bitnije menjati, niti je festival ukinut kako su neki zaključivali. Festival će biti održan sam je ta, da kažem, primopredaja dovela do pomeranja datuma održavanja. – kaže za IN Medija predsednik Udruženja „Vina Inđije“ Saša Ivaniš.

  Festival fruškogorskih vina održavan je proteklih 6 godina na platou Kuće Vojnovića gde su izlagači predstavljali svoja vina, posetioci imali mogućnost degustacije i kupovine vina i sve to propraćeno muzičkim programom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Letovanje za decu iz socijalno ugroženih porodica

  Grupa od pedesetoro dece iz socijalno ugroženih porodica iz inđijske opštine 25. jula putuje na more u Baošiće, u odmaralište Crvenog krsta Srbije, saopšteno je iz lokalne […]

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]