• Gak: Do petka počinju radovi na rekonstrukciji trga kod Gimnazije

  Od sredine 2018. godine, kada je izrađen projekat za obnovu parkića kod Gimnazije, lokalna vlast najavljuje početak radova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Do petka počinju radovi na rekonstrukciji trga kod Gimnazije
  Foto: IN Medija

  Opština Inđija je 2. februara raspisala tender za rekonstrukciju Trga Slobode vrednost radova procenjena je na 120 miliona dinara, bez PDV-a. Tender je bio otvoren do 7. marta.

  Predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak za IN Medija kaže da je zbog procedure početak radova kasnio dvadesetak dana. On tvrdi da će prvi radovi na rekonstrukciji trga krenuti do petka.

  Danas treba da uvedemo izvođača radova u posao, kompletna papirologija je završena. Izgubili smo poslednjih dvadesetak dana zato što se na javnoj nabavci za vršenje nadzora pojavilo 15,16 ili već koliko ponuđača. Mora proći rok za žalbu tako da tu smo izgubili neko vreme ali sve ostalo apsolutno teče po planu. Tako da danas se uvode u posao i očekujem da od petka krenu prvi radovi. – kaže Gak.

  Kada je u pitanju sam tok radova poznato je samo da će trajati 120 dana, da će biti zatvoren samo parking preko puta Opštine Inđija. Ostali delovi oko gradilišta, kao što su prilazi za tri srednje škole i biblioteka biće prohodni.

  Zaštita od buke, odvoženje i skladištenje otpada prilikom rušenja, bezbednost na gradilištu kao i održavanje gradilišta nije predstavljena javnosti. Plan završetka radova, prema ranijim najavama Vladimira Gaka, je pred predstojeće lokalne izbore.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]