• Gak: Polaganje kamena temeljca za kompaniju JFE Šoji Srbija 18. marta

  Polaganje kamena temeljca za još jednu japansku kompaniju u Inđiji biće 18. marta, investitor je do sada dobio sve potrebne dozvole I obavio prijavu radova,Izjavio je predsednik Opštine Vladimir a prenose lokalni mediji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gak: Polaganje kamena temeljca za kompaniju JFE Šoji Srbija 18. marta
  Foto: IN Medija

  Reč je investiciji kompanije JFE Šoji Srbija koja radi u oblasti autoindustrije. Vrednost ove investicije je 40  miliona evra, a u prvoj fazi kako je ranije najavljeno biće otvoreno 200 radnih mesta.

  Kompanija JFE Šoji Srbija registrovana na Novom Beogradu, ranije je podnela zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za izgradnju kompleksa za proizvodnju.

  Projektom je predviđena izgradnja proizvodnog kompleksa za proizvodnju metalnih delova za elektro motore, jezgra elektro motora.

  Nakon razmatranja zahteva, Odeljenje za urbanizam, komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine utvrdio je da se ne očekuju značajni negativni uticaji projekta na činioce životne sredine te je izdato Rešenje da nije potrebna izrada studije o proceni uticaja na životnu sredinu.

  PROČITAJTE JOŠ:

  Gak: Nova japanska investicija proglašena za investiciju od nacionalnog značaja

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Stanje sa rezervama krvi nepromenjivo – na minimumu

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja sprovešće još jednu redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svi koji se odazovu […]

  Prodajna cena Energo Zelene sa 10,6 na 5,3 miliona evra

  Firmu za preradu životinjskog otpada iz Inđije država nije uspela da proda za 10,6 miliona evra, iako je zbog kršenja sopstvenih propisa, presudom međunarodne arbitraže, morala da je otkupi od […]

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]