“Garavi sokak” 25. novembra, još uvek nije poznat prostor u kom će biti održan

34. Manifestacija “Garavi sokak” u organizaciji Književnog kluba “Miroslav Mika Antić” iz Inđije biće održana 25. novembra . U zborniku koji će biti poromovisan našlo se 123 autora iz Srbije i zemalja regiona i sveta. Mesto održavanja manifestacije još uvek nije poznato. Spisak autora i odabranih pesama i kratkih priča u izdanju “Garavi sokak” za […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
“Garavi sokak” 25. novembra, još uvek nije poznat prostor u kom će biti održan

34. Manifestacija “Garavi sokak” u organizaciji Književnog kluba “Miroslav Mika Antić” iz Inđije biće održana 25. novembra . U zborniku koji će biti poromovisan našlo se 123 autora iz Srbije i zemalja regiona i sveta. Mesto održavanja manifestacije još uvek nije poznato.

Spisak autora i odabranih pesama i kratkih priča u izdanju “Garavi sokak” za 2023. godinu. Rukopis se predaje u štampu sledeće nedelje, promocija je 25. novembra.

U zborniku će se naći 123 autora na 250 stranica. Njih 79 iz Srbije, od čega 12 inđijskih. 14 iz Bosne, 6 iz Hrvatske, 4 iz Bugarske, po troje iz Severne Makedonije, Slovenije i Indije, dva pesnika iz Nigerije i Australije i po jedan autor iz Velike Britanije, Kine, SAD, Portugala, Kanade, Crne Gore i Japana.

Manifestacija „Garavi sokak“ održava se od 1989. godine, i okuplja pesnike iz preko dvadeset zemalja.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.