• Građani plaćaju 15.230 evra za usluge mobilne telefonije Opštine Inđija

  Opština Inđija dodelila je ugovor vredan 15.230 hiljada evra za usluge mobilne telefonije jedinom ponuđaču Telekom Srbija a.d Beograd.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građani plaćaju 15.230 evra za usluge mobilne telefonije Opštine Inđija
  Foto: Pixabay

  Načelnik opštinske uprave Aleksandar Banić doneo je odluku o dodeli ugovora za usluge mobilne telefonije vredan 1,7 miliona dinara Telekomu Srbija a.d. Ugovor je dodeljen 26. aprila da izabrana firma je ujedno i jedini ponuđač.

  U skladu sa članom 119. stav 2. Opština Inđija je pre donošenja odluke o postupku javne nabavke nije zahtevala od ponuđača, koji je dostavio ekonomski najpovoljniju ponudu da dostavi dokaze o ispunjenosti kriterijumaza kvalitativni izbora privrednog subjekta jer se radi o javnoj nabavci čija je procenjena vrednost niža od pet miliona dinara.

  Stručna komisija od 6 članova, iz redova lokalne samouprave, predložila je Opštini Inđija da donese odluku o dodeli ugovora jedinom ponuđaču u ovoj javnoj nabavci.

  Tako je nakon razmatranja 6 članova komisje, jedne ponude ugovor i dodeljen Telekomu Srbija za 15. 230 evra u svrhu usluga mobilne telefonije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija