• GrađanIN: Građani Inđije taoci sloma unutar SNS-a

  Srpska napredna stranka, iako ima većinu, ne zakazuje konstitutivnu sednicu jer unutar stranke postoji sukob zbog lošeg rezulttata na lokalnim izborima, tvrde u pokretu GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: Građani Inđije taoci sloma unutar SNS-a
  Foto: IN Medija

  Rezultati izbora, održanih 2. juna, poznati su javnosti odavno, ali sednice  Skupštine opštine Inđija ni na vidiku, vladajuća većina odugovlači konstituisanje lokalnog parlamenta, kao da nema većinu, navodi pokret GrađanIN u svom saopštenju.

  Iz tog pokreta tvrde da je u “inđijskom SNS-u” lom, te je to razlog ne sazivanja konstitutivne sednice.

  Pobedu jesu ostvarili, ali imaju najlošiji rezultat u Sremu, dolaze im nepoznati koordinatori iz drugih krajeva Srbije ne bi li ih doveli u red, velika se čistka sprema, na svim pozicijama. Uzdrmani naprednjaci još ne znaju ko će na koju poziciju, a najveća enigma je pozicija predsednika opštine. Cenu plaćaju građani, javna preduzeća i institucije ne funkcionišu punim kapacitetom i to dodatno otežava život svima u našoj opštini, pored pokojnog Doma zdravlja i blaženopočivšeg nam javnog prevoza i ostalih brojnih problema. – navodi se u saopštenju.

  Gospodo iz SNS imate većinu, a tu je i šatro grupa građana Inđijaiti ako vam zaškripi za većinu, vreme je da konstituišemo Skupštinu opštine, građanima je dosta tapkanja u mestu i vaših tavorenja oko toga ko će u koju fotelju sesti, zaključuje se u saopštenju pokreta GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika