• GrađanIN: Razgovor sa građanima svakog utorka i četvrtka naredne četiri godine

  Pokret “GrađanIN” organizovao je otvorena vrata za građane Inđije svakog utorka i četvrtka od 16 do 18 sati kako bi u direktnoj komunikaciji saznali potrebe, prioritete i probleme. U razgovoru sa predstavnicima pokreta građani će moći da ukažu na propuste i potrebe ali i da se priključe pokretu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GrađanIN: Razgovor sa građanima svakog utorka i četvrtka naredne četiri godine
  Foto: IN Medija

  Iz pokreta GarađanIN za IN Medija kažu da će se ovakav način komunikacije sa građanima odvijati u toku njihovog četvorogodišnjeg mandata u Skupštini opštine. Ovaj pokret je na poslednjim izborima 2. juna osvojio 10 mandata u lokalnom parlamentu te će preko odbornika koji zastupaju interese građana isticati potrebe koje prikupe kroz projekat „otvorena vrata“

  -Nama je važno da saznamo i probleme meštana svakog sela u inđijskoj opštini, jer su nama jednaki  sami građani Inđije ali i njenih naseljenih mesta. Smatramo, a i praksa je pokazala, da najviše problema imaju ljudi po selima. Građani mogu svoje sugestije doneti i u pisanoj formi ali i usmeno izneti svoje probleme jer će ih svakako dočekati odbornici ili ostali aktivni članovi pokreta. Važno je reći da su vrata našeg pokreta otvorena za sve bez obzira na političku opredeljenost. – kaže za IN Medija Strahinja Jovanović.

  Svoje odborničke mandate koristiće za pomoć „običnim ljudima“ i rešavanju problema sa kojima se suočavaju. Isto tako, otvorena vrata utorkom i četvrtkom od 16 do 18 sati, biće i prilika da se pokretu pridruže građani koji smatraju da mogu da doprinesu kvalitetnijem životu zajednice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika