• Hakeri objavili podatke korisnika EPS-a, a u preduzeću kažu: Bezbednost podataka nije bila ugrožena

  Elektroprivreda Srbije saopštila je da portal „Uvid u račun“ ponovo radi i da bezbednost podataka kupaca nije bila ugrožena hakerskim napadom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Hakeri objavili podatke korisnika EPS-a, a u preduzeću kažu: Bezbednost podataka nije bila ugrožena

  Kako su navode u saopštenju, digitalna pretnja ni u jednom trenutku nije ugrozila proces proizvodnje električne energije, niti bezbednost podataka.

  EPS preduzima opsežne mere kako bi osigurao da se ovakvi incidenti ne ponove. Podizanje nivoa digitalne bezbednosti, kao klјučnog prioriteta, zbog zahtevnih procedura, veličine i složenosti sistema, uslovilo je postepeno vraćanje IKT sistema u funkciju. – ističe EPS.

  EPS navodi da su na portalu dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, uz detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama.

   Svi decembarski računi dostavlјeni su i „Pošti Srbije“, uz rok za popust za redovno plaćanje 29. januar. Građanima je za reklamacije ponovo na usluzi i kol centar EPS.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vlada Srbije: Skuplji hleb od brašna T-500

  Vlada Srbije usvojila je danas izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna "T-500" kojom se koriguje cena te životne namirnice jer su poskupele […]

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]