• Hrvić: Najavili su se bajkeri sa prostora bivše Jugosalvije i Evrope

  U Inđiji se od četvrtka održava Međunarodni moto festival koji traje do 26. maja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Hrvić: Najavili su se bajkeri sa prostora bivše Jugosalvije i Evrope

  Međunarodni Moto Festival Inđija biće održan od četvrtka 23. do nedelje 26. maja u organizaciji trui moto udruženja MK Inđija, MK Inđija 2003, MK Matori Rokeri. Za održavanje ovog festival opština Inđija javnom nabavkom od 13. maja predvidela je 2,4 miliona dinara.

  -Festival je međunarodnog karaktera, već su se najavili bajkeri sa prostora bivše Jugoslavije, Nemačke, Austrije i Švajcarske. Od prilike za sada je njih trideset najavilo dolazak iz inostranstva. Građanima će biti obezbeđen besplatan gulaš u četvrtak 23. Maja, onda u petak bajkerski pasulj i pečeni vo. – kaže za IN Medija osnivač MK “Matori rokeri” Petar Hrvić.

  Festival će biti održan na u inđijskim Lejama, prvog dana nakon dočeka gostiju i zvaničnog otvaranja festivala posetioce očekuje nastup benda “Pro rok”

  Drugog dna festivala aktivnosti počinju od 17 sati “Bajkerskim igrama” i nastavlja se nastupima bendova “Restrikcija”, “Po Kratkom Postupku” i “Sevdah Rock Connection Banda”

  Trećeg dana Festivala je centralno dešavanje koje počinje u podne na Trgu kod Pošte muzičkim programom i druženjem sa motoristima. Za taj dan pripremljeni su i pokloni za najmlađe posetioce događaja u vidu slatkiša. Tog dana će na trgu biti postavljena bina na kojoj će nastupati i legendarni inđijski muzičar Milan Ćurčić.

  Od 17:30 planiran je defile učesnika kaoj jedna od naomiljenijih aktivnosti ljubitelja dvotočkaša nakon toga od 18 sati organizovane su amatreske trke ubrzanja na Jarkovačkom putu.

  Od 20 sati na program su nastupi tri benda u Lejama “Rok circus”, “Infuzija” i “Oganj bend”

  Za goste iz regiona u nedelju 26. maja je završni dan bez organizovanih dešavanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo