• Humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ u Inđiji 9. juna

  Humanitarni turnir za prikupljanje pomoći za socijalno ugrožene porodice na Kosovu i Metohiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ u Inđiji 9. juna
  Foto: IN Medija

  U nedelju 9. juna humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizuje turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ na terenima ispred Kulturnog centra Inđija. Cilj turnira je prikupljanje donacija za socijalno ugrožene porodice na Kosovu i Metohiji u sklopu tradicionalne Vidovdanske akcije.

  Humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizuje veliki humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki na terenima ispred Kulturnog centra Inđija koji će se održati u nedelju 9. maja  sa početkom u 18 sati. Cilj ovog turnira je prikupljanje donacija za socijalno ugrožene porodice na Kosovu i Metohiji u sklopu tradicionalne Vidovdanske akcije.

  Ova humanitarna organizacija uputila je poziv svim privrednicima sa teritorije Opštine Inđija da se priključe akciji postavljanjem doinatorskih kutija u okviru svoje firme ili uplatom pomoći ili sponzorisanjem samog turnira.

  U prethodnih 19 godina, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je više od 15 miliona evra donacija sa kojima je obezbedila neophodnu pomoć za više od 3.300 ugroženih porodica širom Balkana koje zajedno broje više od 15.000 dece.

  Više od 2.000 volontera učestvovalo je u organizovanju isto toliko humanitarnih događaja širom sveta, a naročito turnira Trojka iz bloka.

  -U prethodnim godinama dobili smo značajnu podršku i poverenje velikog broja kompanija i pojedinačnih donatora iz sremskog okruga na čemu smo izuzetno zahvalni.- poručuju iz ove humanitarne organizacije.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo