• I opozicione stranke u Inđiji osudile napad na novinarku IN Medija

  Opozicione stranke u Inđiji osudile su fizički napad na novinarku Vericu Marinčić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I opozicione stranke u Inđiji osudile napad na novinarku IN Medija

  Opštinski odbor Stranke Slobode i pravde traži odgovornost opštinske uprave zbog ponašanja radnika obezbeđenja.

  OO SSP Inđija oštro osuđuje skandalozno i nasilničko ponašanje lica zaposlenog u obezbeđenju opštinske uprave Inđija prema novinarki Verici Marinčić i zahteva od opštinske uprave hitno pokretanje istrage povodom ovog skandala kao i momentalnu suspenziju zaposlenog. Napominjemo da je od izuzetne vaznosti da se o stvarima od javnog interesa moraju izvestavati svi lokalni mediji bez izuzetka. – navodi se u saopštenju OO SSP Inđija.

  OO Demokratska stranka Inđija

  Prosto je neshvatljivo dokle je naše društvo došlo i šta nas još čeka, ja sam već izjavio da nas čekaju lokalni izbori i ako ćemo sa ovakvim „delima“ da uđemo u iste onda to nije dobro. – kaže poverenik Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković.

  Demokratska stranka Indjije se upravo bori  protiv svakog vida nasilja, za slobodu mišljenja i prava svih građana ne bitno na kojim stranačkim opredeljenjima bili. Osudjujemo ovaj čin nasilja. – kaže Ljubinković.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]