• Ignjatović: U budžetu nije predviđen novac za izgradnju vrtića u Novim Karlovcima

  Nakon što je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak predstavio idejno rešenje vrtića u Novim Karlovcima i najavio početak radova za narednu godinu, reagova je pokret GrađanIN.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ignjatović: U budžetu nije predviđen novac za izgradnju vrtića u Novim Karlovcima
  Dragan Ignjatović (GrađanIN)

  Član pokreta Dragan Ignjatović, u video poruci na zvaničnoj FB stranici pokreta,  postavio je pitanje predstavnicima lokalne vlasti kojim sredstvima će vrtić biti izgrađen kada u budžetu za narednu godinu nije predviđen novac za te namene.

  Ono što nas sve tera da se zapitamo je – kojim sredstvima će biti taj vrtić izgrađen kada je u budžeta za narednu godinu 1 150 000 dinara za izradu projektne dokumentacije dok je za radove predviđen jedan dinar. Za 1 150 000 dinara tek treba da se uradi projektna dokumentacija a Opština Inđija je već objavila da taj projekat ima. Zahtevamo od predsednika Opštine da izađe u javnost sa projektom i objasni kojim će sredstvima izgrađen novi vrtić u Novim Karlovcima, koji je neophodan. – kazao je Ignjatović.   

  Komentarišuću idejno rešenje koje je predstavila lokalna samopurava, Dragan Ignjatović kaže da podseća na obićan crtež rađen u paintu..

  Stručnjaci sa kojima smo razgovorali kažu da je crtež najverovatnije rađen u običnom paintu Windowsa XP. – zvrdi član pokreta GrađanIN.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]