• InART: Javni poziv za muzičare, plesače i sve ljubitelje muzike

  Udruženje InART i Tarantula medij objavili su javni poziv za muzičare, plesače i sve ljubitelje muzike da se priključe u proslavi Svetskog dana muzike u Inđiji 22. juna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  InART: Javni poziv za muzičare, plesače i sve ljubitelje muzike
  Foto: Pixabay

  Organizatori u najavi obeležavanja ovog dana ističu da je to prvo te da im je potrebna podrška građana a da će događaj biti organizovan na “nekoliko lokacija u Inđiji”.

  U pozivu se navodi da su dobrodošli svi bez starosnih ograničenja, talentovani izvođači ili skriveni ljubitelji muzike.

  -Bez obzira da li ste muzičar koji želi da podeli svoje note sa svetom ili plesač koji želi da pokaže svoje pokrete, vaša energija je dobrodošla na našem događaju.Takođe, svim našim građanima  pružamo priliku da pokažu svoju ljubav prema muzici kroz fotografije i priče koje će nas inspirisati i ujediniti.- navodi se u pozivu.

  Svi koji žele da učestvuju mogu da pošalju svoj demo, audio ili video snimak, priče i fotografije na tarantula@tarantula.rs

  Rok za prijavu: 8. jun.

  -Muzičari: Bez obzira da li svirate solo, u bendu, nastupate kao DJ ili pevate u horu, pozivamo vas da podelite svoj talenat i doprinesete ovoj magiji zvuka.

  Plesači: Ako ste majstor pokreta i ritma, pozivamo vas da svojim plesom očarate publiku i dodate vibraciju radosti našem događaju.

  Fotografije: Delite sa nama svoje najlepše fotografije koje prikazuju muziku u svim njenim oblicima – koncerti, instrumenti, ulični performansi – sve je dobrodošlo!

  Priče: Imate li nezaboravno iskustvo vezano za muziku? Delite svoje priče sa nama – možda se radi o prvoj pesmi koju ste naučili, omiljenom koncertu ili inspirativnom susretu sa muzičarem.

  Vaše fotografije i priče će biti izložene na javnim mestima u gradu tokom Svetskog dana muzike. – obrazloženo je u pozivu Udruženja InART.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika