• InArt: Ljubazno zahvaljujemo, pre svega deci na saradnji

  Povodom Svetskog dana ljubaznosti udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  InArt: Ljubazno zahvaljujemo, pre svega deci na saradnji

  Povodom Svetskog dana ljubaznosti udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija.Projekat pod nazivom „Đaci Inđije u svetu ljubaznosti“ završen je večerašnjom dodelom nagrada najuspešnijim radovima u fiskulturnoj sali Gimnazije Inđija.

  U prepunoj Sali inđijske Gimnazije večerešnjim predavanjem i dodelom narada najuspešnijim  đacima osnovnih i srednjih škola teritorije Inđija završen je višemesečni projekat “Đaci Inđije u svetu ljubaznosti”.

  Od 89 likovnih i 56 literarnih radova iz svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Inđija podeljeno 18 nagrada. Nagrađenim đacima iz Maradika, Krčedina, Novog Slankamena I Inđije podeljeni su vaučeri u novčanoj vrednosti od 3 hiljade, dve i hiljadu dinara  koje mogu potrošiti u knjižarama “Roboporomet”.

  -InArt se ljubazno zahvaljuje, pre svega deci na saradnji. Oni i njihovi učitelji, nastavnici i profesori su pomogli da istaknemo ljubaznost kao najvažniju karakteristiku koju krije svako od nas ali je treba negovati i isticati. Deca imaju divne predstave o ljubaznosti, pozitivno smo iznenađeni. –kaže za IN Medija predsednica InArt Emilija Gorjanović.

  U holu Gimnazije je istovremeno oranizovana i humanitarna prodaja knjiga po simboličnim cenama u organizaciji Udruženja “Veliko srce”. Organizatori napominju da je tom prilikom sakupljeno 3.500 dinara koje su namenjene za lečenje Mile Kotarac iz Novog Slankamena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo