• InArt sa inđijskim đacima obeležava Svetski dan ljubaznosti

  Danas se obeležava Svetski dan ljubaznosti tim povodom udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija.Projekat nosi naziv „Đaci Inđije u svetu ljubaznosti“ i današnjom dodelom nagrada najuspešnijim radovima završava se dvomesečni projekat ovog udruženja. Program počinje u 18h u sali za fizičko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  InArt sa inđijskim đacima obeležava Svetski dan ljubaznosti

  Danas se obeležava Svetski dan ljubaznosti tim povodom udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija.Projekat nosi naziv „Đaci Inđije u svetu ljubaznosti“ i današnjom dodelom nagrada najuspešnijim radovima završava se dvomesečni projekat ovog udruženja.

  Program počinje u 18h u sali za fizičko inđijske Gimnazije, u holu je organizovana humanitarna prodaja polovnih knjiga. Kratkim uvodom u temu ljubaznosti kroz video anketu građana počinje oficijalni deo programa, nakon toga sledi predavanje na temu „Neurofiziologija ljubaznosti“ psihološkinje Jelene Vajagić.

  Nakon predavanja srednjoškolci srednje škole „dr Đorđe Natošević“ izvešće predstavu na temu ljubaznosti a nakon toga sledi predstavljanje likovnih i literarnih radova i dodela nagrada učenicima. Postavili smo pano na centru Inđije, plakate sa radovima po gradu i đaci će tokom popodneva deliti knjižice koje su oni napravili sa porukama ljubaznosti. – kaže za IN Medija predsednica udruženja InART iz Inđije Emilija Gorjanović.

  Na adresu InArta stiglo je 89 likovnih i 56 literarnih radova iz svih osnovnih I srednjih škola sa teritorije opštine Inđija.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura