• Inđija: 4. Balkansko takmičenje u masaži ovog vikenda u sportskoj hali

  Ovog vikenda, u subotu 25. i nedelju 26. maja u inđijskoj sportskoj hali održaće se 4. Balkansko takmičenje u masaži. Takmičenje organizuje Udruženje masera BTM pod pokroviteljstvom Opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: 4. Balkansko takmičenje u masaži ovog vikenda u sportskoj hali
  Foto: Pixabay

  Početak takmičenja u masaži je u subotu 25. maja od 8 sati u inđijskoj sportskoj hali dok je proglašenje pobednika dan posle, u nedelju 26. maja. Prema propozicijama takmičenja pobednik je onaj ko osvoji najviše bodova od sudija ali i od osobe koju terapeut/maser masira.

  Pored takmičara iz Srbije učešće su najavili i gosti iz Rumunije, Bugarske, Mađarske, Hrvatske i Makedonije.

  Sudije i  gosti na takmičenju biće terapeuti i organizatori iz Danske, Slovenije, Nemačke, Tajlanda i Japana.

  Udruženje za masažu ima za cilj da razvije i promoviše različite tehnike masaže koje praktikuju iskusni masažni terapeuti širom sveta.

  Takmičenje u masaži, osim toga što je nadmetanje, predstavlja priliku da masažni terapeuti unaprede svoje veštine, pronađu inspiraciju za dalji rad. Ovo je odlična prilika za umrežavanje i sticanje novik kontakata.

  Učešćem na prvenstvu, učesnici će dobiti priliku da ojačaju i unaprede svoje veštine. Za svakog učesnika biće izdata diploma koja će terapeutima omogućiti da brendiraju svoj posao na nov način.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo