• Inđija: Branislav Mazinjanin novi zamenik načelnika Opštinske uprave

  U ponedeljak, 26. februara, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će, između ostalog, većnici doneti odluku o imenovanju novog zamenika načelnika Opštinske uprave.  

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Branislav Mazinjanin novi zamenik načelnika Opštinske uprave

  Većnici će na sednici razmatrati i utvrditi predlog Odluke o vršenju eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Inđija.

  Takođe, na dnevnom redu sednice će se naći i predlog Odluke o izradi Plana detalјne regulacije za TS 400/100KV sa priklјučnim dalekovodom i pristupnom saobraćajnicom u KO Krčedin i KO Novi Karlovci. Većnici će razmatrati i Odluku o izradi Izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselјa Stari Slankamen kao i Izmenu i dopunu Plana detalјne regulacije severoistočne radne zone u Inđiji.

  Na dnevnom redu sednice Opštinskog veća naći će se predlog Odluke o pristupanju izradi revizije Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Inđija za period 2022-2027. godine i Akcionog plana bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Inđija za period 2022-2027. Godine. Većnici će razmatrati Izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Inđija za period od 01. 01. do 31. 12. 2023. Godine kao i Izveštaj o realizaciji Programa za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Inđija za 2023. Godinu.

  Na dnevnom redu je i Odluka o usvajanju izveštaja o popisu finansijske imovine i obaveza Opštine Inđija na dan 31.12.2023. godine

  Večnici će doneti Rešenje o postavlјenju Branislava Mazinjanina na mestu zamenika načelnika Opštinske uprave opštine Inđija.

  Ovu funkciju Mazinjanin će obavljati u narednih pet godina.

  Sednica će se održati u zgradi Opštine Inđija sa početkom od 10 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]