• Inđija i njena sela i dalje bez vode, nadležni ćute

  Inđija i njena naselja i dalje bez vode, nadležnim isteklo radno vreme.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija i njena sela i dalje bez vode, nadležni ćute
  Foto: IN Medija

  Iako najavljeno popravka havarije na vodovodnoj mreži i stabilizaciji vodosnabdevanja za 16 sati građani Inđije još uvek nemaju vodu ali ni informaciju kada će kvar biti uklonjen. Telefoni u lokalnoj samoupravi, JKP „Vodovod i kanalizacija“, kol centru Sistema 48 kao i telefoni direktora Dragoljluba Trifunovića ali i tehničkog direktora Dragana Došena nisu u funkciji.

  Informacije o situaciji sa vodom građanima nisu dostupne ni na opštinskom sajtu, na društvenim mrežama niti se bilo ko od nadležnih javlja na telefone.

  Građani su ranije danas obavešteni vode nema u Inđiji, Ljukovu i Jarkovcima zbog havarije na vodovodnoj mreži te da će u ulici Jovana Popovićabiti smanjen pritisak u vodovodnoj mreži a u pojedinim delovima će doći do prekida u vodosnabdevanju.

  Radnici JKP Vodovod i kanalizacija Inđija su na terenu i rade na otklanjanju havarije. Vodosnabdevanje će biti normalizovano odmah po otklanjanju havarije, oglasili su se iz JKP “Vodovod I kanalizacija” i najavili rešavanje problema do 16 sati.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]