• Inđija i ove godine u trci za „Turistički cvet“

  Turistička organizacija opštine Inđija i ove godine učestvuje u na konkursu za najprestižniju nagradu u oblasti turizma „Turistički cvet“ koju organizuje Turistička organizacija Srbije. U Turističkoj organizaciji opštine Inđiija najavljuje da će i ove godine osvojiti „Turistički cvet“. Turistička organizacija opštine Inđija I ove godine učestvuje na konkursu “Turistički cvet” u kategoriji turistička organizacija gde […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija i ove godine u trci za „Turistički cvet“

  Turistička organizacija opštine Inđija i ove godine učestvuje u na konkursu za najprestižniju nagradu u oblasti turizma „Turistički cvet“ koju organizuje Turistička organizacija Srbije. U Turističkoj organizaciji opštine Inđiija najavljuje da će i ove godine osvojiti „Turistički cvet“.

  Turistička organizacija opštine Inđija I ove godine učestvuje na konkursu “Turistički cvet” u kategoriji turistička organizacija gde je poseban akcenat stavljen na “Srpsku Kapadokiju” .

  -Srpska Kapadokija je ovogodišnji projekat sa kojim smo konkurisali kao ostvarenje u tekućoj godini koje je od nacionalnog značaja ali u aplikaciji smo naveli i broj posetilaca u Keltskom selu. Bez lažne skromnosti očekujemo da i ove godine ponesemo titulu “Turistički cvet”. – kaže za IN Medija direktor TO Uroš Trifunović.

  Prethodne dve godine Turistička organizacija Opštne Inđija bila je u top tri najbolje turističke organizacije, te kako kažu, smatraju da ove godine Inđija za svoj trud i rad u oblasti turizma dobija svoju nagradu i osvaja „Turistički cvet“.

  Pored Inđije ove godine sa teritorije Srema konkurisala je Turistička organizacija Ruma u tri kategorije I TO Sremska Mitrovica.

  Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno (od 1982. godine) dodeljuje za značajna ostvarenja i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. U ocenjivanju se posebna pažnja obraća na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je obogaćena turistička ponuda Srbije. Žiri čini pet članova, afirmisanih stručnjaka iz oblasti turizma, kulture i medija, dok se šesta ocena dobija na osnovu glasanja internet publike.

  Ove godine učestvuje 95 kandidata u sedam različitih kategorija sa teritorije cele Srbije. Glasanje je moguće na sajtu „Turistički cvet 2023“, onlajn glasanje moguće je do 7.novembra.

  V.Marinčić

  Povezane vesti:

  „Turistički cvet“ Inđiji

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo