• “Inđija i ti”: Prebijanje mladića mora imati epilog na sudu

  Grupa građana „Inđija i ti“ zahteva da policija i tužilaštvo ispitaju i saopšte javnosti šta se tačno dogodilo pre sada već više od deset dana, odnosno 6. juna uveče kada je jedan mladić zverski pretučen ispred sale za proslave na izlasku iz grada.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “Inđija i ti”: Prebijanje mladića mora imati epilog na sudu

  Očekujemo da se nadležni državni organi što pre oglase i obaveste javnost kako bi se izbegle sve spekulacije na tu temu koje traju od tada. Prema informacijama objavljenim na društvenim mrežama, mladić je zadobio zaista ozbiljne povrede u predelu glave. – navodi se u saopštenju ove grupe građana.

  Kako se navodi, sada sasvim sigurno nije momenat za kojekakve priče, glasine i naklapanja o tome da li je do sukoba i tuče došlo na proslavi izbornog uspeha GG “GrađanIN“ ili posle nje, da li su u tuči učestvovali njihovi članovi ili ne, niti da li ih je zbog odlaganja pozivanja hitne pomoći odmah napustila jedna odbornica.

  U ovom trenutku, jedino je važno to da se povređeni momak oporavi, da policija i tužilaštvo pronađu krivce, da oni budu privedeni pravdi i da budu rasvetljeni svi detalji tog događaja, a javnost o tome obaveštena. Ovaj događaj nikako ne sme biti predmet politizacije. Isto tako, on ne sme ostati prećutan i zaboravljen. On mora imati epilog na sudu. – zaključuje se u saopštenju GG “Inđija i ti”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika